2010. november 29., hétfő

Fitten ősszel is!

Sziasztok!
Tegnap, november 28-án rendezték meg ötödik alkalommal a FittAréna nevű programot, melyen 4000 ember sportolt együtt reggeltől estig. Én is elmentem 2 barátnőmmel, és nagyon élveztem. Bár a mai ébredés nehezen ment, az ágyból kikelés még inkább (az izomláz miatt), nagyon szuper volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nézzétek meg a BSI honlapját, rengetek jó hétvégi programot találtok rajta!

Jártak nálunk a hétvégén rokonok is, akiknek ezeket a szatyrokat készítettük Anyuval:


Zsebes "ökoszatyrok", melyek a bevásárláshoz praktikusak. 35x55cm méretük. Vállra akaszthatók.

2010. november 25., csütörtök

Mai alkotások

Halihó!

Ma nagyon belelendültünk Anyuval, így ő készített egy zsebkendőtartót: sötétzöld steppelt alapon madaras, faágas mintával. Fel van akasztva, felül meg tudjuk tölteni, az alján lévő résen pedig ki tudjuk húzni belőle a zsepit. Praktikus csodadarab.


Én pedig , mivel Anyunak névnapja volt múlt héten varrtam neki egy kötény. Bordó alapú, zsebes kötényke. Pont Anyához való :)

2010. november 23., kedd

Patchwork párna

Sziasztok!
Készítettünk Galériát, így ott a munkáinkról csak képeket találtok és onnan tudtok majd a bejegyzésekhez ugrani és részletes leírást olvasni, ha megtetszik valamelyik!
Ma újra egy művünkkel ismertetünk meg benneteket!

Egy patchwork párna! A színek maradnak az ősz színei: a bordós árnyalatok. Mérete: 40x40 cm. Egy érdekes technikával készült, melynek varrását nagyon élveztem. A párna kivehető, így a huzat mosható.

2010. november 20., szombat

Első nap :)

 Ma végre sikerült időt szakítanunk a blogunk szerkesztésére. Próbáljuk izgalmassá, érdekessé és széppé tenni a jövőben, de rengeteg munka kell még hozzá :) 
Szeretnénk minden nap (vagy legalább 3 naponta) egy-egy új művünket itt bemutatni. Minden kedves látogatót, olvasót szeretettel várunk a jövőben! A munkáinkat élőben is meg lehet tekinteni a boltunkban, melynek címe: RemekMűvek Gárdony, Munkácsy Mihály krt. 27.

Így az első munkánk: Őszi táska, cipzár nélküli sötétbarna steppelt táska, melyet 4 db kunyhós technikával készített blokk díszít.